Sebelumtidur.com РSugeng dhalu poro sederek ingkang badhe tilem ing wengi meniko. Sakderenge tilem monggo kulo derekake midanget Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan Siput, Siput Kelangan Cangkang. Dongeng lucu bahasa Jawa iki mugo mugo saget damel penggalihe sederek podo seneng. Selamat malam sahabat semua yang sudah siap siap tidur malam ini.

Advertisements